Thai Maeng da Naringin Premium 50g

7 990 Ft / db
Rendelhető, készleten van. INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL
db

Thaiföldi Maeng Da Naringin Kratomunk kizárólag a legfinomabban őrölt Kratomlevél-porból áll, amely garantálja a kiváló minőséget.

A Thai Maeng da Naringin egyesíti a jó minőségű vörös, zöld és fehér törzsek összes pozitív hatását, és a kiváló naringin kivonat hatásserkentő tulajdonságát. A naringin kivonat miatt a kratom por hasznosulása közel kétszer hatásosabb, ezért fele annyi kratom por elegendő.

10 különböző törzs keverékével átlag feletti minőségű törzset hoztunk létre, a naringin pedig az extra hasznosulást segíti. 

Ez a keverék biztosítja a fehér, zöld és vörös törzsek kiegyensúlyozott arányát annak érdekében, hogy állandóan magas minőséget tudjunk biztosítani.

Thaiföldi Maeng Da Naringin Kratomunkhoz Kratom faültetvények leveleit használjuk. A betakarítás után a leveleket Kratom porrá dolgozzák fel. Ennek során a betakarított leveleket megszárítják, a szárat és az ereket eltávolítják, mielőtt rozsdamentes acél gépek porrá dolgozzák fel őket.

  • Csomagjainkat az Express One szállítja házhoz

  • A szállítás INGYENES!

  • Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy kratom termékeink kizárólag ellenőrzött, tiszta, szabad forgalmú növényi komponensekből készült botanikai/analitikai minták, természetes növényi színezékek, semmiképpen nem élelmiszerek vagy azok összetevői, nem gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, vagy étrendkiegészítők! Emberi fogyasztásra nem alkalmasak!

    Termékeink megrendelésével tudomásul veszi és elfogadja a fent leírtakat!