Thaiföldi Maeng Da Pimps Kratomunk kizárólag a legfinomabban őrölt Kratomlevél-porból áll, amely garantálja a kiváló minőséget.

A thai Maeng Da Pimps különböző Kratom törzsek keveréke, és valójában nem Thaiföldről származik. 

Úgy döntöttünk, hogy ilyen törzset kínálunk, mert olyan törzset akartunk létrehozni, amely egyesíti a jó minőségű vörös, zöld és fehér törzsek összes pozitív hatását.

Mivel a Kratom Thaiföldön tilos, főleg egyetlen valódi thaiföldi Kratomot nem exportálnak, még akkor sem, ha gyakran állítják és deklarálják annak.

10 különböző törzs keverékével átlag feletti minőségű törzset hoztunk létre.

Ez a keverék biztosítja a fehér, zöld és vörös törzsek kiegyensúlyozott arányát annak érdekében, hogy állandóan magas minőséget tudjon biztosítani.

Thaiföldi Maeng Da Pimps Kratomunkhoz Kratom faültetvények leveleit használjuk. A betakarítás után a leveleket Kratom porrá dolgozzák fel. Ennek során a betakarított leveleket megszárítják, a szárat és az ereket eltávolítják, mielőtt rozsdamentes acél gépek porrá dolgozzák fel őket.

  • Csomagjainkat az Express One szállítja házhoz

  • A szállítás INGYENES!

  • Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy kratom termékeink kizárólag ellenőrzött, tiszta, szabad forgalmú növényi komponensekből készült botanikai/analitikai minták, természetes növényi színezékek, semmiképpen nem élelmiszerek vagy azok összetevői, nem gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, vagy étrendkiegészítők! Emberi fogyasztásra nem alkalmasak!

    Termékeink megrendelésével tudomásul veszi és elfogadja a fent leírtakat!