Maeng da Red Nano Premium

5 990 Ft / db

Új, NANO kratom por, csúcstechnológiás élelmiszeripari gépekkel őrölték, a nano por a normál kratom pornál sokkal finomabb szemcséket tartalmaz, ezáltal közel tízszer jobb a felszívódása.

A Maeng Da kratom messze a legnépszerűbb Kratom törzs. Amellett, hogy ez a legnépszerűbb törzs, ez a piros Maeng Da széles körben elismert, hogy a leghatékonyabb aromával is rendelkezik, még alacsony mennyiségben is.  A piros Maeng Da-t magas alkaloid-tartalma, sötétzöld levelei és erős illat jellemzi. Ugyanúgy, mint az összes porunk, a piros Maeng Da kratomot frissen őrölték a porcukor konzisztenciájáig, és a frissesség megőrzése érdekében gondosan csomagolják.

  • Csomagjainkat az Express One szállítja házhoz

  • A szállítás INGYENES!

  • Felhívjuk tisztelt vásárlóink figyelmét, hogy kratom termékeink kizárólag ellenőrzött, tiszta, szabad forgalmú növényi komponensekből készült botanikai/analitikai minták, természetes növényi színezékek, semmiképpen nem élelmiszerek vagy azok összetevői, nem gyógyszerek, gyógyhatású készítmények, vagy étrendkiegészítők! Emberi fogyasztásra nem alkalmasak!

    Termékeink megrendelésével tudomásul veszi és elfogadja a fent leírtakat!