IQOS kompatibilis hevítőrudak

Ha választani kell két dolog közül, az ember mindig vesztesnek érzi magát, amiért nem lehet mindkettő az övé, amiért az egyikről a másik javára le kell mondania. Kivételt képez, ha a választás a Ccobato és az Unicco között történik, mert ebben a választásban nincsenek vesztesek. Bármelyiket választod, mindenképpen te leszel a nyerő. Azt is elmondom, miért.

 

Ccobato, avagy a nikotinmentes füstölés szenvedélye

Annál többet bizony nem tehetsz az egészségedért, mint amikor káros szenvedélyedről, a dohányzásról úgy szoksz le, hogy helyette a Ccobato nikotinmentes hevítőrúdjait választod. A Ccobato ugyanis nem tartalmaz nikotint, ezzel máris megszabadultál egy csomó kedvezőtlen, ártalmas mellékhatástól. Ilyenek voltak a reggeli köhögés, krákogás, a fogaid elszíneződése, ujjaid sárgulása, a szájráncok és a bőr fakósága, étvágytalanság és hasonlók, de mindez már a múlté. A Ccobato hevítőrudak finomak, elegánsak, és úgy nyújtanak dohányzásélményt, hogy mentesítenek annak minden káros következményétől. Csak a finom illatot, a kellemes füstölést, a dohányzás ceremóniáját kapod, egészségbarát módon. Mentesít a függőség kialakulásától, a cigaretta szagától, a dohány jelenlététől, miközben a dohányzás alapélményét nyújtja.

Unicco, avagy nikotinsóval a leszokásért

Az Unicco ugyanolyan kellemes dohányzásélményt tud nyújtani, mint a Ccobato. Ugyanolyan hevítőrúddal élvezheted, hasonlóan egészséges alapanyagokat tartalmaz, mint a zöld tea és a gyógynövények, finom aromák és ízesítések. Egy valamiben azért mégis különbözik tőle. Az Unicco nikotinsót tartalmaz. Mi az a nikotinsó és hogy kerül az Unicco hevítőrúdjaiba? Már a dohányzáskor megtapasztalhattuk, hogy a nikotin erős idegméreg, amely függőséget okoz. Ez a függés szinte észrevétlenül történik meg, egyik napról a másikra, ezt egyetlen cigarettázó sem kerülheti el. Leszokni róla nagyon nehéz, hihetetlen akaraterőt és elszántságot igényel. Van, aki egyik napról a másikra képes lemondani a dohányzásról, másoknak a fokozatos leszokás válik be. Ennek a fokozatos nikotinmegvonásnak lehet egyik fontos eszköze a nikotinsót tartalmazó Unicco hevítőrúd.

Nikotinmentes hevítőrúd az elszántaknak

Aki biztos magában, és le tud mondani a nikotinról, annak érdemes a Ccobato nikotinmentes hevítőrúdjaival barátságot kötni. Finom, sima, elegáns darab egy ilyen hevítőrúd, és úgy nyújtja a dohányzás megszokott érzését, hogy közben teljesen egészséges és kellemes passzió. Kevesen mondhatják el magukról a dohányosok közül, hogy a cigaretta káros mellékhatásai nélkül élvezik a dohányzás élményét. De a Ccobato hevítőrúd használói igen.

Nikotinos hevítőrúd a dohányzásról való leszokásért

A hosszú évek alatt kialakult nikotinfüggéstől megszabadulni sokszor csak oly módon lehet, hogy kisebb porciókban adagoljuk a nikotint a szervezet számára. Nagy segítség ez azoknak, akik leszoknának, de egyik napról a másikra nem képesek letenni a cigarettát. Nekik fejlesztették ki az Unicco gyógynövényalapú hevítőrúdjait, amelyekhez nikotinsót adagolnak. A nikotinsó, akárcsak a teák és gyógynövények, természetes eredetű, és csökkenti a dohánytermékekre való visszaszokás kockázatát. Az aromák, ízesítések csak emelik a dohányzás élményét.

 

Bővebben
Oldal: 1 / 1, összesen 20 találat
Oldal: 1 / 1, összesen 20 találat